The team

team-pecha-kucha

The Pecha Kucha Jakarta Team (Dyah, Rendi, Ridzki, Wynne and Fitra)

Dyah Ayu Arini

Dyah obtained her Bachelor’s degree in International Relations from Parahyangan Catholic University. During her study, she was active in campus events that taught her a lot about communications and working under pressure. Dyah previously worked as a teacher and research assistant in Parahyangan Centre for European Studies. Dyah’s passion in arts also brought her as one of Indonesia’s delegation to join the International Folk Meeting in Malopolska, Poland.

Rendy Imandita

Rendy joins Maverick with three years of experience as Art Director for BBDO Proximity Indonesia, where he worked on accounts belonging to P&G, Head & Shoulders, Gillette, Snickers, Whiskas, BCA and DHL. He and his team won the Silver Award for “Meong Selfie” mobile apps at Citra Pariwara 2014. He was also a visual merchandiser for MAP and graphic designer for Men’s Health Indonesia Magazine (Femina Group). Rendy is passionate about art, movies, social media and meme. He has a huge number of followers on Twitter where he is widely known as @imandita. At Maverick, Rendy oversees design and advises on social media strategies for marketing communications clients.

Ridzki Noviansyah

Ridzki Noviansyah is a Medical Bioscience graduate from Monash University. He is passionate about community, writing and photography. He was involved in the Indonesian-German-Japan Photobook Show in 2013 and  in the 10th Anniversary of the Angkor Photo Festival in Cambodia in 2014. Ridzki firmly believes that, coupled with social media, photography can be a new visual language and a new form of communication.

Wynne Wardhani

Wynne has a bachelor degree in Communication from the London School of Public Relations, where she focused on mass media. Before joining Maverick, Wynne worked at a local communication consultancy focuses on crisis management and government relations where she handled media relations for clients in a range of sectors such as banking and retail. Born in a Javanese family, she has a strong interest in traditional literature and culture. Other than reading Javanese literature, she is also passionate in learning traditional dance which she has been started since at junior high school.

Fitra Kharisma

Fitra has been a social media strategist and community/influencer specialist to many brands. A lot of times she dealt with growing a community, even from virtually non-existent ones. Her expertise in social media, social advertising and communities brings forward valuable insights and great engagements, and even led one of her past clients to win The Best Social Media Award in 2014 and 2015 from Marketing Frontier Magazine Indonesia. She is currently a Social Engagement specialist at Maverick supervising all Maverick’s internal initiatives. In her spare time, she enjoys making music and plays guitar for a metal band, she also likes to attending various music gigs especially K-pop, watching movies and playing with her four fur babies cats at home.

27 thoughts on “The team

  1. haloo,,
    saya meilani, mahasiswa arsitektur tingkat akhir yang lagi magang di jakarta.

    saya dateng ke pecha kucha jakarta vol.1. katanya bisa daftar jadi tim pecha kucha 2 ya?

    mau tau infonya donk..
    thanks

  2. saya ketua bem f saintek UIN,,melalui info pechakucha d’koran republika(21-03-2009),,sy sngat tertarik buat proker pechakucha,,

    tp sy msih awam untuk hal itu,,

    g’mana cranya dpt info yg jelas tuk hal itu,,

    thank’s yah..?

    mhon bantuannya

    • Sebenarnya, organizernya harus berasal/berdomisili dari kota Jogja…Hmmm..apa mungkin Mas Heri mau membentuk tim PK Jogjakarta? Nanti kami bisa kasih tips2nya. 🙂

    • Hi mbak, thanks banget sudah tertarik untuk menjadi jadi anggota Pecha Kucha Jakarta. Mungkin mbak Utami mau membantu tim dengan cara merekomendasikan pembicara-pembicara untuk PK Jkt berikutnya?

      Cheers! 🙂

  3. hello….

    saya irine wardhanie
    bekerja sebagai freelancer in research division di IndoPacific Edelman

    mau tanya gimana caranya jadi salah satu team di pecha kucha jakarta?

    thanks ya buat infonya

  4. pengen tau pecha kucha lebih lanjut, ini sejenis organisasi apa ya?
    tolong dijawab, aku penasaran dan berminat soalnya, makasih^^

    • Pecha Kucha bukan organisasi kok, lebih ke arah komunitas yang didasarkan pada ketertarikan kita ke hal-hal yang baru, segar, dan menginspirasi.

      Kalau mau ikutan, tinggal datang saja langsung ke acara Pecha Kucha. Untuk di Jakarta, vol. 4 Agents of Change akan diadakan hari Senin, 16 Nov 2009, jam 6.30 – 9 malam di Rasuna Epicentrum.

      See you there?

  5. dear PechaKucha team,
    saya baru tahu kalau di Jakarta ada juga PechaKucha.
    Selama ini saya sering ikut yang di Bandung.
    Kabari ya, kapan ada acaranya lagi. Boleh juga suatu kali kampus kami jadi hostnya ….
    Salam!

    • Hi, Pecha Kucha Jakarta berikutnya sebentar lagi lho.. Hari Senin, 16 November 2009, di Rasuna Epicentrum. Mulai dari jam 6.30-9pm, temanya Agents of Change. Kita ketemu di sana?

    • Hi Meidina!

      No need to join as a member, just come to one of our Pecha Kucha night, and you’ll be one of us!

      More info on this, stay tune here..;)

      Thanks!

  6. Halo Team Pecha Kucha, kebetulan aku hobi buat notulensi dan transkript (dari file audio dan video) dan sudah pengalaman beberapa kali diminta membuat notulensi untuk seminar-seminar. Kalau tertarik silakan hubungi saya lewat email ini. Thanks.

  7. Hi, kapan nie ada event terdekat lagi? aku kepengen join, interest juga jadi speaker…:) but want to know further about the preferred content.

    Thank you!

    • Hi Astri!
      Acara berikutnya bulan Mei nanti, jadi sebentar lagi yaaa.. 🙂 kalau tertarik untuk jadi speaker, silakan!! kita seneng banget malah.. bisa kirim email aja ke nena[at]maverick[dot]co[dot]id. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s